Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιατί NAOBAY;;;






Αγαπημένες μου,

Επιτέλους ήρθε η στιγμή, να σας παρουσιάσω μια σειρά προϊόντων με την οποία ταυτίζομαι τόσο πολύ. Μια εταιρεία με έντονα βιολογική και οικολογική συνείδηση, με σεβασμό απέναντι στην ομορφιά αλλά και στο περιβάλλον.
Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω τη NAOBAY,  “Natural And Organic, Beauty And You” .
Ήρθα σε επαφή με τα προϊόντα δύο ημέρες μετά τον γάμο μου (αρχές Ιουλίου). Μία περίοδο της ζωής μου όπου το πρόσωπο μου υπέστη πολλές φορές βαρύ μακιγιάζ, είχα ελάχιστες ώρες ύπνου, έπινα λίγο νερό, γενικότερα μία περίοδο με κακή διατροφή, ελάχιστο ύπνο και πάρα πολύ άγχος. Ο γάμος ήταν το Σάββατο, την Κυριακή το μεσημέρι όταν ξύπνησα... ΦΡΙΚΑΡΑ! Το πρόσωπο μου είχε κάποιες κοκκινίλες, ήταν τρομερά ξηρό περιμετρικά, γενικά αντίκρυσα κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου και με τρόμαξε. Αμέσως έκανα μια ενυδατική μάσκα και έβαλα από το gel αλόης της Pure Root κι είδα μια σχετική βελτίωση, ως προς την υφή του δέρματος μου μόνο. Την επόμενη μέρα, παρέλαβα την παραγγελία μου από Yologift και βλέποντας τις κρέμες που είχα παραγγείλει... σκέφτομαι ότι είναι η ευκαιρία να τις δοκιμάσω σε "ακραίες" συνθήκες για το πρόσωπο μου. Πράγματι, έκανα ένα απαλό scrub κι εφαρμόζω πρώτα την ενυδατική ματιών  ταμποναριστά. Μου έκανε εντύπωση η μυρωδιά της, η υφή της αλλά κυρίως το ότι σε λίγο χρονικό διάστημα τα μάτια μου ήταν πράγματι πιο ξεκούραστα κι οι μαύροι κύκλοι σταδιακά υποχωρούσαν. Το προϊόν δουλεύει πάρα πολύ καλά, πραγματοποιεί όλα όσα υπόσχεται στην περιγραφή του (δες παρακάτω).



Κρέμα ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, για το περίγραμμα των ματιών!
Κρέμα ματιών με ειδική σύνθεση και υψηλή περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ και βιολογικό έλαιο ροδιού με αντιγηραντικές ιδιότητες. Τα εκχυλίσματα βιολογικού μήλου και χαμομηλιού προσφέρουν αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονούν διεγείροντας τη μικροκυκλοφορία, μειώνοντας τους μαύρους κύκλους και ξεπρήζουν τα μάτια.

Μετά εφάρμοσα την κρέμα προσώπου .
Η μυρωδιά της με ενθουσίασε επίσης. Εξαιρετική υφή! 2 λεπτά μετά την εφαρμογή το δέρμα μου την είχε απορροφήσει πλήρως κι ένιωθα ότι είχε επανέλθει μερικώς η ελαστικότητα του. Επίσης αυτό το προϊόν λειτουργεί εξαιρετικά κι όλα όσα υπόσχεται, τα βλέπεις να υλοποιούνται.



24ώρη Κρέμα Προσώπου, για εξισορρόπηση της επιδερμίδας!
Κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για την εξισορρόπηση της επιδερμίδας του προσώπου. Περιέχει βιολογικά εκχυλίσματα καλέντουλας και aloe vera, τα οποία βελτιώνουν και επιδιορθώνουν το δέρμα, μαλακώνουν και ενεργοποιούν τον ιστό, για να εξομαλύνουν την υφή του και να καταπολεμήσουν τη γήρανση του προσώπου.
Το έλαιο νυχτολούλουδου (ηράνθεμο), περιέχει λιπαρά οξέα και προάγει την αναγέννηση του δέρματος, ενώ παράλληλα τονώνει την μικροκυκλοφορία.


Κι αφού πλέον είχα ξετρελαθεί με την απόδοση των προϊόντων, άρχισα να ψάχνω περισσότερα για τη NAOBAY. Είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε στην Ισπανία, το 2011, από δύο αδέρφια που θέλησαν να δώσουν την σωστή διάσταση στην κατηγορία των οργανικών καλυντικών. Πάντα με σεβασμό απέναντι στην περιποίηση, στα φυσικά καλλυντικά και κυρίως στο περιβάλλον. Δύο πράγματα με εντυπωσίασαν ακόμη περισσότερο...
  1. Οι συσκευασίες των προϊόντων είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά. (ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ)
  2. Κάθε προϊόν έχει σε τεράστιο ποσοστό φυσικά συστατικά (βιολογικά - Οργανικά προϊόντα) & όλα είναι animal cruelty free.

Ακόμη χρησιμοποιώ με τους ίδιους ρυθμούς (πρωί και βράδυ) τις δύο κρέμες κι είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Μια ημέρα χρησιμοποίησα συνδυαστικά το Υαλουρονικό 1% από Pure Root με τις δύο κρέμες (επί τόπου ανάμειξη) κι ήταν σούπερ τονωτικό. Είναι ένα super tip που θα χρησιμοποιώ όταν χρειάζεται επιπλέον φροντίδα το πρόσωπο μου. Σας έχω δείξει πολλές φορές την αγάπη μου για τα πιο φυσικά καλλυντικά. Θεωρώ ότι όλες μου οι προσδοκίες κι ότι φανταζόμουν σε skincare η NAOBAY το έχει. Μένει μόνο να τα δοκιμάσω όλα! 

Επίσης έχουμε διαγωνισμό στο instagram με μια τυχερή που θα κερδίσει μια ενυδατική της NAOBAY. Μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος.

Σας φιλώ,

Α.


  • Not sponsored

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Olea Soaps

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Σήμερα σας έχω κάτι από τα αγαπημένα μου! Από εκείνα τα μοναδικά πακέτα!  Αυτά τα πακέτα....που μυρίζουν αυθεντικότητα και φρεσκάδα!  Μοναδικά προϊόντα από Olea Soaps !!! Πάμε να σας τα δείξω ένα-ένα, πάρτε καφεδάκι! Γνωρίζετε πόσο αγαπώ τα φυσικά προϊόντα περιποίησης! Προτιμώ πάντα την πιο φυσική εκδοχή, σε όλα! Ας ξεκινήσω από το   πράσινο σαπούνι ... Χρησιμοποίησα αυτό με τον άνθρακα στο πρόσωπο. Ο άνθρακας είναι γνωστός για τις καθαριστικές του ιδιότητες. Ο άνθρακας σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπολοίπων υλικών μου παρείχαν έναν εξαιρετικό καθαρισμό προσώπου. Χωρίς γδαρσίματα, χωρίς κοκκινίλες, χωρίς ερεθισμούς... ο ορισμός του detox. Κι αν θέλετε να με ακούσετε, ρίξτε μια ματιά εδώ . Το επόμενο σαπουνάκι  είναι αυτό με το τριαντάφυλλο . Ένα σαπουνάκι ιδανικό για το σώμα, με εξαιρετικά συστατικά που προσφέρουν τρομερή απολέπιση και δρουν κατά της κυτταρίτιδας. Έγινε η αγαπημένη μου συνήθεια, όχι μόνο για το άρωμα του που είναι μοναδικό, αλλά και για

Αυτό που σκοτώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες!!!

Γειά σας αγάπες! Εν όψει γιορτών, βρήκα ένα δώρο για την φίλη σας, την μαμά σας και όποια έχει ανάγκη από ένα προϊόν το οποίο θα δώσει λύσει στο πρόβλημα των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Το προϊόν αυτό ήταν στο Mystery Box από το  Yologift  .  Είναι η καθαραστική κρέμα της   COUGAR με δηλητήριο φιδιού. Στην αρχή, έτσι όπως μου το ανακοίνωσε η Νάνσυ (Νάνσυ αν το βλέπεις αυτό, θα κλαις από τα γέλια με την συνέχεια) είχα τρομοκρατηθεί. Καθόμουν στον καναπέ και σκεφτόμουν(σαν φλώρος). Πέρασαν όλες οι εκδοχές από το μυαλό μου (κι οι πιο γελοίες) αλλά επειδή σαν σωστός Κριός, το 1.56 μου είναι γεμάτο παρορμητισμό και τρελαίνομαι να δοκιμάζω ότι περίεργο κυκλοφορεί...έφτασα σε σημείο να ανυπομονώ να το δοκιμάσω. (Διάβασα το description box του προϊόντος στο  Yologift  και ήμουν πλέον σίγουρη ότι όλα θα πάνε σούπερ με αυτό). Φτάνει το πακέτο, το ανοίγω. Το κοιτάω! Με κοιτάει! Τέλος... ανοίγω το καπάκι. Μυρίζω. Πολύ ουδέτερη και ανεπαίσθητη σχεδόν μυρωδιά. Αυτό με άγχωσε! Παίρνω ένα βα

#girlboss ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ YOLOGIFT

Γειά σας αγάπες ❤ Στο σημερινό, Κυριακάτικο άρθρο μας θα σας παρουσιάσω την ωραιότερη συνεργασία που μου έχει συμβεί ως Beauty blogger. Θα με βρείτε λοιπόν στο υπέροχο, ανοιξιάτικο και μυρωδάτο κουτί του Yologift. Είναι μία συνεργασία με το Yologift , την Ηλιάνα και την Μελίνα , όπου το Yologift μας ζήτησε να επιλέξουμε από ένα αγαπημένο μας προϊόν και να συνθέσουμε ένα κουτί , μοναδικό που θα σας ικανοποιήσει στο έπακρον. Οι επιλογές μας δεν ηταν καθόλου βιαστικές, σας διαλέξαμε τα καλύτερα κι είμαι στην πάρα πολύ ευχάριστη θέση να σας τα παρουσιάσω.  Να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα είναι εταιρειών που είναι κατά του "animal testing" !!! Το κουτί μας λοιπόν απαρτίζεται απο 3 προϊόντα, μια παλέτα σκιών (20 αποχρώσεων), ένα ρουζ & ένα peeling προσώπου. Η Μελίνα λοιπόν επέλεξε την καταπληκτική παλέτα της technic "Be fearless" με μοναδικες αποχρώσεις που θα συνθέσουν από τις πιο απλές μέχρι τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις. Έχει και matte κ